pátek 29 březen 2024
Text Size

Kingston DataTraveler microDuo 3.0: rychlejší a opět pro USB (OTG)

Ohlášen byl pokračovatel unikátního kombinovaného flash disku Kingston DataTraveler microDuo, který jsme před nedávnem testovali (odkaz se otevírá do nového okna). Tentokráte už pracuje s USB 3.0.

Foto: Kingston

 

Novinka je opět vybavena dvěma konektory: z jedné strany standardním USB, nyní ve verzi 3.0, z druhé strany Micro USB (2.0). Disk se nabízí s kapacitou 16 GB, 32 GB a 64 GB s pětiletou zárukou a je určen pro připojení jak k mobilnímu telefonu či tabletu se systémem Android, tak k počítači. Podmínkou je opět kompatibilita se systémem USB (OTG), v případě operačních systémů jde o následující verze: Windows Vista (SP1, SP2), Windows 7, 8, 8 RT, 8.1; Mac OS X v.10.6.x +; Linux v. 2.6 +.

Ceny zatím nebyly oznámeny.

 

Co to je USB OTG se dozvíte zde (odkaz se otevírá do nového okna). 

 

Seznam kompatibilních zařízení naleznete zde (externí odkaz se otevírá do nového okna).

 

Číst 3804 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 červenec 2014 06:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.