pátek 29 březen 2024
Text Size

Alcatel Onetouch Link Y850: LTE přenosně a bez starostí

Nový a přenosný LTE Wi-Fi směrovač (router) podporuje všechny 2G, 3G i 4G sítě českých operátorů a nabízí mobilní připojení s rychlostí až 150 Mb/s. To můžete využít nejen doma, ale i v autě či třeba na chatě.  

Foto: Alcatel Onetouch

 

Alcatel Link Y850 (2.990 Kč) s vlastním akumulátorem s kapacitou 3 000 mAh (až 6 h provozu) zvládne – díky funkci Wi-Fi hotspot – s jediným datovým tarifem připojit k internetu až deset zařízení současně. 

Nabíjení usnadňuje praktická bezdrátová dobíječka, ke které se zařízení jednoduše přicvakne zabudovaným magnetem. Dobíjet ale můžete i přes klasické rozhraní USB. Důležitě je, že router zůstává během dobíjení v provozu.

 

 

Link Y850 se ovládá prostřednictvím aplikace Smart Link pro Android. Ta monitoruje sílu signálu, stav akumulátoru a umožňuje přijímat i posílat SMS zprávy. Z vašeho mobilu či tabletu tak můžete přidělovat přístup jednotlivým zařízením, hlídat objem stažených dat atd. 

Základní informace, jako jméno operátora, sílu signálu, stav připojení nebo počet připojených Wi-Fi zařízení můžete sledovat i přímo na displeji směrovače.

Rozměry routeru jsou 84 x 84 x 15 mm, hmotnost 135 g.

 

Oficiální technické údaje - včetně kompatibility - si můžete stáhnout pod článkem (DOC, čeština).

 

 

 

 

 

Číst 4551 krát Naposledy změněno čtvrtek, 23 říjen 2014 15:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.