Vytisknout tuto stránku

Alcatel Onetouch Link Y850: LTE přenosně a bez starostí

Nový a přenosný LTE Wi-Fi směrovač (router) podporuje všechny 2G, 3G i 4G sítě českých operátorů a nabízí mobilní připojení s rychlostí až 150 Mb/s. To můžete využít nejen doma, ale i v autě či třeba na chatě.  

Foto: Alcatel Onetouch

 

Alcatel Link Y850 (2.990 Kč) s vlastním akumulátorem s kapacitou 3 000 mAh (až 6 h provozu) zvládne – díky funkci Wi-Fi hotspot – s jediným datovým tarifem připojit k internetu až deset zařízení současně. 

Nabíjení usnadňuje praktická bezdrátová dobíječka, ke které se zařízení jednoduše přicvakne zabudovaným magnetem. Dobíjet ale můžete i přes klasické rozhraní USB. Důležitě je, že router zůstává během dobíjení v provozu.

 

 

Link Y850 se ovládá prostřednictvím aplikace Smart Link pro Android. Ta monitoruje sílu signálu, stav akumulátoru a umožňuje přijímat i posílat SMS zprávy. Z vašeho mobilu či tabletu tak můžete přidělovat přístup jednotlivým zařízením, hlídat objem stažených dat atd. 

Základní informace, jako jméno operátora, sílu signálu, stav připojení nebo počet připojených Wi-Fi zařízení můžete sledovat i přímo na displeji směrovače.

Rozměry routeru jsou 84 x 84 x 15 mm, hmotnost 135 g.

 

Oficiální technické údaje - včetně kompatibility - si můžete stáhnout pod článkem (DOC, čeština).

 

 

 

 

 

Číst 4585 krát Naposledy změněno čtvrtek, 23 říjen 2014 15:25