pátek 29 březen 2024
Text Size

Rakuten Viber zavádí skupinové videohovory

Podle vyjádření společnosti zakládající si na bezpečné komunikaci „…již brzy uvede funkci skupinových videohovorů pro až 20 osob“.

Foto: Rakuten Viber

 

Viber tak reaguje na momentálně zvýšenou potřebu konferenčních videohovorů, které mohou alespoň částečně suplovat osobní setkání s rodinou či přáteli.

„Jsme moc rádi, že můžeme našim uživatelům nabídnout možnost videohovorů až pro 20 osob a velmi brzy plánujeme tento počet ještě navýšit. Videohovory se vzhledem k současné situaci pravděpodobně stanou běžnou součástí našich životů…,“ řekl Ofir Eval, COO Viber.

Novinku doprovázejí skupinové chaty pro až 250 osob a sáhnout můžete po už zavedeném hlasových hovorech (max. 20 lidí).

Spuštění konferenčního videohovoru je snadné. Stačí zmáčknout nové tlačítko „video“ v horní části obrazovky anebo jednoduše přidat další účastníky k už probíhajícímu spojení. Funkce také umožňuje zobrazovat videa všem účastníkům konference, kteří si také mohou libovolné video připnout na svou obrazovku v průběhu hovoru. Samozřejmostí je ztlumení vlastního zvuku nebo například vypnutí videa během hovoru.

 

Číst 1447 krát Naposledy změněno čtvrtek, 28 květen 2020 15:23

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.