čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Laserové projektory Samsung The Premiere s televizními tunery přicházejí na náš trh

Jde o projekci na velmi krátkou vzdálenost, pracující s rozlišením Ultra HD (4K) a HDR10+ ve dvou modelech. Oba mají zabudovánu i kompletní tunerovou sadu a HbbTV 2.0.1. Foto: Samsung

 

Samsung LSP7T a Samsung LSP9T dokáží proměnit domácnost v regulérní kinosál a liší se zejména počtem laserů zajišťujících projekci. Zatímco dražší LSP9T (169.990 Kč, 2.800 ANSI lumenů) pracuje se třemi, levnější (89.990 Kč, 2.200 ANSI lumenů) LSP7T s jedním. Oba obsluhuje firemní operační systém Tizen, jako televizory Samsung, a oba také mají obdobné aplikace. Najdete tak u nich například HBO GO, Lepší.TV, O2 TV či Skylink Live TV.

ČTĚTE TAKÉ: Test projekčního televizoru Hisense 100 L5F

Zabudovaná projekce vykouzlí obraz o úhlopříčce až 305, resp. 330 cm ze vzdálenosti pouhých 24 cm od projekční stěny nebo plátna (není v ceně). Zabudovaný audio systém je v nižším modelu typu 2.1 a využívá tedy dvou reproduktorů umístěných na bocích a speciálního „basáku“. U LSP9T je už v konfiguraci 4.2 a zesilovač má výkon 40 W (RMS).

Podporován je i obsah s vysokým dynamickým rozsahem v podobě HDR10, HDR10+ a HLG.

Číst 1528 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.