čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

HBO Max vs. HBO GO? Prohra na skoro celé čáře

Srovnání nevyznívá pro novou video službu (VoD) právě lichotivě. Kde se stala chyba? Netuším, ale na mizerně provedenou migraci už to opravdu svádět nemůžete! Ilustrace: archiv autora

Láká mě napsat „všechny dobré věci z HBO GO zmizely“, ale faktem podle mého je, že jich zmizela „jen většina“.

Je to výhra?

Posuďte sami…

  • Někdy až katastrofální úroveň češtiny (přizpůsobení služby českému prostředí, označení řad a dílů, názvy horizontálních pruhů, uschování možných jazykových verzí až do samotného pořadu, atd.).
  • Nemožnost ovlivnit velikost titulků jako dříve (aplikace pro Android TV).
  • Nikde nevidět můj oblíbený pruh „Nově nadabováno“.
  • Neustálé zařazování starých pořadů mezi „Nově přidané“ (od spuštění Maxu stále a stále).
  • Nesrovnatelně horší kvalita aplikace HBO Max, což je vidět nejen u mě doma (televizory a box s Android TV), ale i na reakcích diváků.

Mám ještě pokračovat? Webová stránka může být (skoro) nekonečná, ale už to nemá smysl. HBO buď půjde do sebe, nebo o diváky přijde. Ostatně už o ně přichází a mám pocit, že to musí cítit.

A do toho se nám blíží 14. červen…

P. S. HBO Max uvedlo seriál. Jmenuje se „Blackout“ a první díl je označen jako „S1E1: Díl 1“. Svatá prostoto… Mimochodem, proč se nejmenuje „Výpadek“ (tak by se jmenoval na GO)? À propos je německý, což je vzhledem k jejich katastrofální energetické politice příznačné!

ČTĚTE TAKÉ:

 

 

Číst 1350 krát Naposledy změněno úterý, 06 září 2022 07:50

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.