Vytisknout tuto stránku

Přichází Technisat Digitradio 370 IR s bezdrátovým dobíjením Qi

Během asi měsíce má být na domácím trhu v pořadí druhý model DR 370, tentokráte ve verzi bez CD. Jeho cena zatím není známa, nicméně vybavenější bratříček se prodává za 4.600 Kč. Foto: Technisat

V černé a bílé můžeme v brzké době očekávat vyspělé stereo rádio vybavené třemi tunery pro příjem VKV/FM, DAB/DAB+ a internetových stanic. K dispozici bude Bluetooth 4.2 (profily AVRCP, A2DP), linkový audio vstup (jack, 3,5 mm) a rozhraní USB určené k přehrávání souborů MP3. Zabudovaný barevný LCD (TFT) displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4"), je stmívatelný a zvládá promítání obrázků jdoucích s digitálním vysíláním.

K TÉMATU: Technisat CZ – nejprodávanější výrobky roku 2021

Zesilovač dává výkon 2x 5 W (RMS), u každého z tunerů můžete uložit 20 stanic. K dispozici je rovněž výstup na sluchátka (jack, 3,5 mm), Wi-Fi 4 i na 5 GHz a na horní ploše rádia najdete místo pro bezdrátové dobíjení mobilu se standardem Qi (co je to).

Ovládání zajišťují tlačítka na čelním panelu, dálkový ovladač nebo volně stažitelná aplikace Technisat Connect.

O dalších v brzké době chystaných modelech, Technisat Digitradio 586 a Technisat Digitradio 602 se dočtete v článku na Televizním webu (nové okno).

Číst 1538 krát Naposledy změněno pátek, 17 červen 2022 08:53