pátek 29 březen 2024
Text Size

Přichází Technisat Digitradio 370 IR s bezdrátovým dobíjením Qi

Během asi měsíce má být na domácím trhu v pořadí druhý model DR 370, tentokráte ve verzi bez CD. Jeho cena zatím není známa, nicméně vybavenější bratříček se prodává za 4.600 Kč. Foto: Technisat

V černé a bílé můžeme v brzké době očekávat vyspělé stereo rádio vybavené třemi tunery pro příjem VKV/FM, DAB/DAB+ a internetových stanic. K dispozici bude Bluetooth 4.2 (profily AVRCP, A2DP), linkový audio vstup (jack, 3,5 mm) a rozhraní USB určené k přehrávání souborů MP3. Zabudovaný barevný LCD (TFT) displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4"), je stmívatelný a zvládá promítání obrázků jdoucích s digitálním vysíláním.

K TÉMATU: Technisat CZ – nejprodávanější výrobky roku 2021

Zesilovač dává výkon 2x 5 W (RMS), u každého z tunerů můžete uložit 20 stanic. K dispozici je rovněž výstup na sluchátka (jack, 3,5 mm), Wi-Fi 4 i na 5 GHz a na horní ploše rádia najdete místo pro bezdrátové dobíjení mobilu se standardem Qi (co je to).

Ovládání zajišťují tlačítka na čelním panelu, dálkový ovladač nebo volně stažitelná aplikace Technisat Connect.

O dalších v brzké době chystaných modelech, Technisat Digitradio 586 a Technisat Digitradio 602 se dočtete v článku na Televizním webu (nové okno).

Číst 1497 krát Naposledy změněno pátek, 17 červen 2022 08:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.