pátek 29 březen 2024
Text Size

Vlajkové Volvo EX90 používá audio Bowers & Wilkins

„Hudební část“ plně elektrického vlajkového vozu přebírá klíčové technologie z řady B&W Diamond 800, přičemž je prý „přizpůsobuje prostředí automobilu“. Foto: B&W

Britský výrobce Bowers & Wilkins rovněž zdůrazňuje inovace, jako jsou Tweeter-on-top (viz foto), Continuum a Nautilus. Výsledkem, podle něj, má být, cituji: „nedotčený, podmanivý zvuk pro každého cestujícího“.

ČTĚTE TAKÉ:

V souvislosti se zabudovaným audio systémem ve voze Volvo zdůrazňuje Bowers & Wilkins, že vyřešil optimální kvalitu zvuku za všech okolností a pro každého cestujícího.

Systém má 25 reproduktorů, zesilovač s 28 kanály a s celkovým výkonem 1.610 W. Ohlášena byla také kompatibilita s Dolby Atmos.

Osazeny mají být následující měniče:

  • výšky: 5x, průměr 25 mm, Nautilus Double Dome
  • středy: 5x, průměr 80 mm, Continuum plus 2x; průměr 100 mm, Continuum
  • basová část: 4x, průměr 170 mm plus 1x subwoofer, průměr 250 mm
  • doplňující repro: 4x, opěrka hlavy, průměr 40 mm; 4x, repro pro 3D, průměr 40 mm

 

Video z instalace zhlédnete u Bowers & Wilkins (nová stránka, angličtina).

 

Číst 641 krát Naposledy změněno neděle, 22 leden 2023 17:56

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.