Vytisknout tuto stránku

Mio MiVue J30 WiFi: autokamera za zrcátko

Bezdisplejový „diskrétní“ koncept s rozlišením o něco málo vyšším než Full HD je už k dostání v českých a slovenských obchodech od 1.800 Kč, resp. 77 €. Foto: Mio

Autokamera opět nemá akumulátor, ale používá tzv. superkapacitor a napájení přímo z vozu. Nechybí skleněná čočka, noční režim, resp. režim pro natáčení za zhoršených světelných podmínek, a integrovaná Wi-Fi přes kterou dokonce můžete přenést do mobilu i data (jde to rovněž přímo z paměťové karty nebo kabelem). Záběr širokoúhlého objektivu je udáván na 140°.

ČTĚTE TAKÉ:

MiVue J30 WiFi je nejen bez displeje, ale také bez řady tlačítek (ovládání a nastavení zejména přes aplikaci) a zvládá automatický záznam nehody či události, včetně uložení záznamu o nehodě, nárazu či náhlé změně pohybu. Nechybí také ochrana videa proti přepsání.

Podle výrobce je autokamera zaměřena na ty, kteří mají rádi „…co nejlepší výhled přes čelní sklo, preferují jednoduché a moderní bezdotykové ovládání zejména přes mobilní aplikace“. Kamera jde nainstalovat i za zpětné zrcátko.

Číst 528 krát Naposledy změněno neděle, 03 září 2023 14:15