pátek 29 březen 2024
Text Size

Kingston DataTraveler 70 a microDuo3 G2

UVNITŘ SROVNÁVACÍ TABULKA: Flash paměti jsou určeny pro zařízení s konektory USB, microUSB a USB-C a ke koupi budou v kapacitách 32 GB, 64 GB a 128 GB. Foto: Kingston

 

„Dospělá flash tyčinka“ DataTraveler 70 (snímek je výše) s rozměry 59 x 19 x 9 mm a hmotností 7 g je vybavena konektorem USB-C a je určena jak pro mobily a tablety, tak pro kompatibilní přenosné počítače a nejrůznější ultrabooky. Rychlostí čtení i zápisu odpovídá „USB 3.2 Gen 1“, tedy 5 Gb/s a více se o tomto tématu dozvíte na diit.cz (nové okno).

ČTĚTE TAKÉ:

Naproti tomu Kingston DataTraveler microDuo3 G2 má, jak říká název, hned dva konektory – jedním je klasické USB (3.1), druhým microUSB. Je tak určen jak pro běžná zařízení (USB), tak pro mobilní telefony a tablety s operačním systémem Android, které jsou kompatibilní s funkcí USB (OTG) a pochopitelně jsou také vybaveny microUSB. Přenosová rychlost byla uvedena pouze pro čtení, a to na cca 650 Mb/s. Obecně vzato jsou USB flash paměti rovněž kompatibilní s Windows 8, 8.1 a 10, Mac OS (v.10.10.x a vyšší), Linux (v. 2.6.x a vyšší) a Chrome OS.

Dva konektory Kingston DataTraveler microDuo3 G2 – USB 3.1, pod krytkou pak microUSB.

 

Soubor ke stažení (PDF) najdete níže v části „Stáhnout přílohy“.

Číst 1658 krát Naposledy změněno úterý, 09 červen 2020 08:08

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.