neděle 28 duben 2024
Text Size

Chytrá zásuvka Tapo P100M kompatibilní se standardem Matter

V pořadí druhá „smart“ zásuvka společnosti TP-Link kompatibilní s novým komunikačním rozhraním opět umí spolupracovat se zařízením dalších výrobců a opět má být vytvořena z ohnivzdorných materiálů splňujících, podle tiskové zprávy, normu UL94-V0. Foto: TP-Link

Sjednocující standard Matter je ústředním bodem kolem kterého se točí i nižší model P100M opět napojitelný na Wi-Fi. Od dříve uvedené P110M se liší pouze tím, že nepodporuje měření spotřeby (poznámka autora: vyjádření pro digirevue.cz). Maximální zatížení 3.680 W zůstává stejné a vidíte ho na zásuvce.

K TÉMATU:

Ovládání obstarává firemní aplikace Tapo v češtině i slovenštině určená pro Android a iOS, instalace probíhá přes Bluetooth. Vedle plánu pro automatické zapínání a vypínání spotřebičů pak nabídne i režim simulace přítomnosti.

Číst 336 krát Naposledy změněno pondělí, 04 prosinec 2023 20:47

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.