sobota 27 duben 2024
Text Size

Disk SSD Goodram PX700: téměř dvojnásobná rychlost

Nový flash disku je určen pro PCIe 4 x 4, má tzv. grafenový chladič a je kompatibilní s PlayStation 5. Foto: Wilk Elektronik

Goodram PX700 přichází na trh s kapacitou od 512 GB do 4 TB, technologií pro nízkou spotřebu energie a „vysoký plynulý výkon“, což má, podle výrobce, zajišťovat právě grafenový chladič. Cituji: „…efektivně zajistit konzistentní výkon bez ohledu na vytížení disku“.

ČTĚTE TAKÉ:

PX700 má ve standardu PCIe 4 x 4 udávanou rychlost čtení/zápisu až 7.400, resp. 6.500 MB/s. Flash disk je tak určen zejména pro velmi náročné uživatele, typu hráč, počítačový grafik, apod. Díky možné velmi vysoké kapacitě lze na jeden SSD disk uložit všechny potřebné soubory, včetně softwaru.

 

Číst 320 krát Naposledy změněno pátek, 08 prosinec 2023 11:44

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.