sobota 20 duben 2024
Text Size

Samsung opět vytřel zrak konkurenci. Začal prodávat novou kolekci televizorů a už má i upravené aplikace

Výrobce oznámil, že aplikace pro novou platformu televizorů pro rok 2022 (a také pro novou verzi operačního systému Tizen) uvolní už tento měsíc, a to včetně těch ukrajinských. Je to hodně překvapivé i v kontextu minulých let. Původně navíc počítal až s červnem. Foto: O2 a Samsung

Upravené aplikace mají, podle Samsungu, nabíhat na televizory postupně a dočkáme se i nových, jako například Sweet.TV, což je ukrajinská internetová televize (IPTV) a placená video služba pro ukrajinskou komunitu v Česku, a UA Pershyy (Ukrajinská první), což je zase zpravodajská TV prý à la ČT24. Mimochodem u té je zajímavé to, že byla spuštěna minulý týden a je dostupná na televizorech Samsung od roku 2017, a to dokonce i v Rusku. Putin bude mít zjevně radost a jak vidno, všechno se v dnešní době cenzurovat nedá, což je ostatně jasné každému trochu myslícímu tvorovi (zprávy v médiích je nutné filtrovat pomalu víc, než za „totáče“).

ČTĚTE TAKÉ: Televizní web – vyšel přehled aplikací pro televizory z kolekcí 2022

A co bude značka letos v aplikacích nabízet? Celkový přehled za Samsung a další masové producenty televizorů pro rok 2022 najdete na Televizním webu (odkaz výše), tady jen zmíním (pro Samsung) slovenský Antik TV, inovovaný FilmBox+, iSport.cz, novou O2 TV (CZ/SK, aplikace s přepracovaným rozhraním) a také třeba Pohádky, Lepší.TV, SledovaniTV a samozřejmě i HBO Max. Mimochodem Disney+ má být na TV Samsung hned, jak bude. :)

A nová kolekce TV 2022? Pokud se podíváte do obchodů, jako třeba na Alzu uvidíte, že je celá už zalistovaná a většina výrobků je už také ke koupi. V případě Samsungu by mělo jít o skutečně drtivou většinu kolekce 2022/23 s výjimkou pokračujících modelů z minulého roku. Ostatní výrobci se na to teprve chystají a někdy půjde dokonce až o červenec, srpen.

 

Číst 3252 krát Naposledy změněno neděle, 03 duben 2022 11:22

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.