pátek 29 březen 2024
Text Size

TP-Link RE550: extender pro Wi-Fi s udávaným pokrytím až 1.000 m2

Přesně řečeno výrobce u novinky s Wi-Fi 5 udává až 1.115 m2, takže ji „uživí“ především ti s rozlehlými zahradami. Foto: TP-Link

Mezi klíčové vlastnosti TP-Link zahrnuje zejména trojici nastavitelných antén, gigabitové ethernetové rozhraní, inteligentní kontrolku kvality signálu, možnost vytvořit nový přístupový bod Wi-Fi (režim AP) a kompatibilitu, cituji, „s jakýmkoli routerem Wi-Fi nebo bezdrátovým přístupovým bodem“.

ČTĚTE TAKÉ: Test Wi-Fi směrovač typu mesh, Strong Atria Wi-Fi Mesh Home Kit 1200

Zabudovaná dvoupásmová Wi-Fi 5 (co to je) má zvládnout souběžné rychlosti 600 Mb/s v pásmu 2,4 GHz plus 1.300 Mb/s v pásmu 5 GHz. K dispozici je také tlačítko WPS a aplikace TP-Link Tether Android a iOS v češtině a slovenštině.

 

Podle výrobce je instalace jednoduchá a opakovač prý stačí umístit do volné elektrické zásuvky v dosahu stávajícího směrovače. Pokud, cituji, „zkombinujete model RE550 s některým z routerů TP-Link kompatibilních s meshovou technologií OneMesh, můžete si vytvořit ucelenou bezdrátovou síť v celé domácnosti bez ohledu na její velikost.“

 

Číst 1196 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.