pátek 19 duben 2024
Text Size

Disney+: kdy přijde na český trh a kolik bude stát

Společnost The Walt Disney Company oznámila přesné datum spuštění své streamovací služby díky které by její zákazníci měli získat přístup k unikátnímu obsahu. Ten by měl podle všeho zahrnovat i obsah stažený z jiných služeb VoD, včetně HBO a Netflixu. Foto: archiv autora

Jak už bylo i na těchto stránkách řečeno, předplatitelé získají – mimo jiné – přístup k produkci Disney, Marvel, National Geographic, Pixar, Star War a Star. Těšit se tak mohou na známé seriály jako jsou Boba Fett, Mandalorian či Moon Knight.

ČTĚTE TAKÉ:

Před časem jsem napsal, „Disney+ očekávejme někdy v létě…“. Nyní společnost oznámila, že služba VoD bude pro české uživatele dostupná od 14. června 2022 a cena měsíčního předplatného bude činit 199 Kč. Za rok pak zaplatí zvýhodněných 1.990 Kč (cca 166 Kč měsíčně).

Služba podle svých vlastních slov hodlá… „nabídnout vysokou kvalitu obrazu a možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, podporu Imax Enhanced u vybraných titulů, možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil, který má snadno ovladatelné rozhraní vhodné pro děti s přístupem k obsahu přiměřenému k jejich věku.“

Co se týče kompatibility s hardwarem, informace oznámeny nebyly, ale už nějaký čas je u Disney sháním.

 

Číst 928 krát Naposledy změněno úterý, 06 září 2022 07:55

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.